Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

UAB Kempingas slenyje pateiktas atsakymas.

Laba diena, gerb. Vaidai,
Kai spalio 3d. skambinote mums ir į įmonės bendrąjį telefoną, ir į įmonės vadovo numerį, tiek kolegai, tiek man prisistatėte, kad esate iš Vartotojų teisių (kas, kaip mes suvokiame, yra galimai sukčiavimas telefonu pateikiant klaidingus duomenis).
Parašiau jums laišką – atsakymą, iš jūsų žinios iki šiol nesulaukėme. Užpildęs prašymą šįkart www.vartotojuskundai.lt dar papildomai klaidinate ir vartotojų teises (kuriose, kaip prisistatėte mums telefonu, kad dirbate, ir ką patvirtiną po pokalbio jūsų mums atsiųstąs laiškas „siunčiu klientės prašymą‘).

Mūsų pokalbio metu aš jus – tariamai Vartotojų teisių atstovą, kaip kad prisistatėte– informavau, kad p. Giletos M. prašymas gautas, perduotas finansus prižiūrinčiai įmonei,ir kad kai prašymas kai bus peržiūrėtas pinigai bus grąžinti.
Dar kartą priminsiu mūsų pokalbį, kurį, kaip sakėte, turite įsirašęs, tad mano informacijos atitikimą lengvai galėsite patikrinti – Slėnio kempingas yra didelė 6ha teritorija, taip, paskutinį vasaros savaitgalį kaip ir vasaros metu žmonių nemažai buvo, viena kompanija dienos renginiui vaikams nusamdė animatorių, nuo ko visiems kempingo svečiams su vaikais buvo tik linksma ir gera, nes visi kempingo teritorijoje svečiavęsi vaikai tos įmonės dėka nemokamai šauniai praleido dieną, kad ir subjurus orui. Po savaitgalio išvykdami žmonės dėkojo, džiaugėsi, nes taip netikėtai išpuolė šauni rudens pasitikimo dovana dėka animatorių finansavusios įmonės. Jums tai galimai nepatiko – parašėte prašymą, mes jį priėmėme ir įsipareigojome pinigus grąžinti. Nesinori kartotis, ką jau apkalbėjome telefonu, bet kad neliktų klausimų – prašymą jūsų priėmėme, pinigus grąžinsime.

Dėl jūsų nerimo, kad galimai pinigų galėtume negrąžinti, pirmadienį po mūsų pokalbio paraginau samdomos įmonės finansininką skubiau tą patikrinimo procedūrą atlikti ir grąžinti p. Giletai prašomą sumą. Finansininkas man garantavo, kad iki savaitės galo imsis jūsų klausimo ir grąžinimas bus atliktas, nepaisant to, kad paskambinęs mums teikėte galimai melagingą informaciją kas esate. Atkreiptinas dėmesys, kad šiame skunde neteisingai šmeižiate įmonę ir mane (juridinio ir fizinio asmens reputacijos menkinimas teikiant tikrovės neatitinkančią informaciją gali užtraukti atsakomybę).

Kadangi nežinau, ar p. Gileta jums šeimos narys, ar klientė, kaip laiške rašėte, tad dėl duomenų apsaugos atlikto grąžinimo pavedimo kopijos jums prisegti negaliu. Tačiau neabejoju, kad p. Gileta jums patvirtins, kad pinigų grąžinimą iš UAB Kempingas slėnyje yra gavusi.

Ar galėjome į jūsų prašymą sureaguoti operatyviau? Žinoma, visada yra kur stiebtis ir augti, ir to siekiame, nes mokindamiesi iš klaidų tampame stipresni - ir visada klausimus sprendžiame tiesoje - kad ir kokia nemaloni ji kartais būtų.


Gražaus jums saulėto savaitgalio,

Indrė Kaspariūnienė

www.camptrakai.lt

Gyvenk tiesa, tai geriausias pamokslas (Migelis Servantesas)



From: Vaidas Meskenas
Sent: Monday, October 3, 2022 10:24 AM
To: Camp Trakai
Subject: Dėl pinigu grazinimo

Laba diena
Kaip ir kalbejom tel siunciu klijantes prasyma del pinigu grazinima.


Išsiųsta iš mano telefono