Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

Laba diena,
Atsižvelgiant į tai, jog parduotuvę www.gomez.lt administruoja Lenkijos ūkio subjektas „Gomez Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia Spolka komandytowa“, Jūs galite pasinaudoti Europos vartotojų centrų tinklo paslaugomis. Informaciją kaip pateikti skundą Europos vartotojų centrui rasite čia: https://ecc.lt/lt/support/complaint/.
Europos vartotojų centras nagrinėja vartotojų prašymus dėl informacijos suteikimo ir skundus dėl netinkamos kokybės prekių ar paslaugų, įsigytų kitoje nei vartotojo gyvenamosios vietos Europos Sąjungos (ES) valstybėje narėje, Norvegijoje, Islandijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Centras skundus nagrinėja taikiu būdu, kompromiso principu ir Europos vartotojų centro sprendimai neturi privalomosios galios. Mūsų paslaugos yra nemokamos. Taip pat teikiame informaciją apie Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (EB) Nr. 861/2007, nustatantį Europos ieškinių dėl nedidelių sumų nagrinėjimo procedūrą.
Europos vartotojų centrai veikia 27 ES valstybėse narėse, Norvegijoje, Islandijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Jie visi sudaro Europos vartotojų centrų bendradarbiavimo tinklą (ECC-Net), kad galėtų geriau atstovauti vartotojams ir teiktų pagalbą ginant pažeistas vartotojų teises ES.
Pagarbiai,
Aušvydas Čebatorius
Vyriausiasis specialistas
Europos vartotojų centras
Algirdo g. 31, LT-03219 Vilnius
Tel. (8-5) 250 2846, (8 618) 61029;
El.p. ausvydas.cebatorius@ecc.lt
www.ecc.lt