Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

Dovanu sala pateiktas atsakymas.

Sveiki,

Pateikiame atsakymą į kliento parašytą skundą.

DovanuSala.lt yra atsiskleidęs Tarpininkas reklamuojantis ir platinantis Paslaugos teikėjo paslaugas už kurias numatytas atsiskaitymas Dovanų kupono pavidalu.

Klientas įsigydamas dovanų kuponą patvirtina, kad susipažino bei sutinka su pirkimo sąlygomis. T. y atlikdamas apmokėjimą klientas sutinka, kad tarp Tarpininko ir Pirkėjo sudaroma pirkimo sutartis, kuri nustato santykius, susijusius su daugiafunkcinio dovanų kupono įsigijimo sąlygomis. Pirkimo sutarties, kuri pateikiama pirkimo metu bei atsiunčiama į el. paštą kartu su įsigytu dovanų kuponu 2.4 punkte nurodoma:

2.4. Dovanų kuponas galioja 12 (dvylika) mėnesių, jei nėra nurodyta kitaip, nuo jo įsigijimo dienos. Pirkimo metu atsiskaitant DovanuSala.lt dovanų čekiu arba dovanų rinkiniu, naujojo dovanų kupono galiojimas terminas lieka toks, koks turėto dovanų čekio/rinkinio, jei naujai išsirinktam dovanų kuponui nėra taikomas trumpesnis galiojimas. Pasibaigus galiojimo terminui, kupono galiojimo laikas nepratęsiamas ir pinigai už nepanaudotą kuponą negrąžinami, t. y. laikoma, kad Dovanų kuponas yra negaliojantis.

Jeigu klientas kreipiasi ir nuo kupono galiojimo laiko pabaigos nėra praėję daugiau kaip 2 mėnesiai Dovanusala.lt visada suteikia galimybę pratęsti dovanų kuponą 1 arba 2 mėnesiams, pastaruoju atveju sumokant administravimo mokestį.

Klientės dovanų kuponas buvo įsigytas 2018 m. gruodžio 14 d. Kupono pabaigos data 2019 m. gruodžio 13 d. Šiai klientei dovanų kuponas buvo pratęstas 2019 m. gruodžio 14 dieną ir galiojo iki 2020 m. sausio 13 dienos, klientė pakartotinai kreipėsi vasario 4 dieną, kuponas buvo pasibaigęs, todėl buvo pateikta informacija, kad kuponas negaliojantis.

Vertiname ir gerbiame savo klientus, tačiau sąlygos visiems klientams yra vienodos, jas skelbiame viešai https://www.dovanusala.lt/lt/info/9-duk-turinciam-dovana

Gražios dienos!